Renault, cea mai importanta marca auto la nivel european, a oferit companiei SIVECO acreditarea de a implementa un sistem informatic necesar dealerilor din reteaua proprie.

Lacramioara Barseti - Director Departament SIVECO ApplicationsFoto: SIVECO Romania

SIVECO Romania a dezvoltat o aplicatie de tip Dealer Management System (DMS) compatibila cu sistemele informatice pentru marcile Dacia/Renault utilizate in Romania. Astfel, SIVECO va putea implementa aplicatia si interfetele DMS certificate la reparatorii autorizati Dacia-Renault din Romania.

SIVECO va asigura instalarea arhitecturii software necesare pentru functionarea sistemului si suportul tehnic, mentenanta hardware, software si servicii de consultanta.

"Cu sistemul DMS de la SIVECO, dealerii vor beneficia de o crestere semnificativa a eficientei financiare si o evidenta clara a tuturor operatiunilor desfasurate intr-un service Renault, avantaje care se vor reflecta in calitatea serviciilor oferite clientilor", a declarat Lacramioara Barseti, director departament SIVECOApplications.

SIVECO are o expertiza valoroasa in implementarea de aplicatii informatice dedicate domeniului auto. Astfel, SIVECO a furnizat companiei Meridian Business Grup, apartinand grupului dealerilor Dacia-Renault, sistemul informatic SIVECO Applications 2020.

Implementarea acestui sistem integrat a contribuit la ordonarea si ritmicizarea activitatii companiei Meridian Business Grup, impusa de integrarea aplicatiilor, cresterea coerentei si corectitudinii datelor primite, prelucrate si transmise, scaderea volumului de munca dedicat realizarii evidentelor contabile si emiterii documentelor, urmarirea eficienta a serviciilor prestate si incasarea facturilor emise in baza contractelor incheiate cu beneficiarii.

Sistemul informatic a imbunatatit controlul costurilor, ceea ce a dus la reducerea cheltuielilor neproductive si luarea unor masuri eficiente in timp util.