Europa saluta performanta! In fiecare an, juriul competitiei European Business Awards recunoaste excelenta, inovatia si etica in comunitatea de afaceri europeana. La Istanbul a avut loc recent Gala de premiere a firmelor europene care au realizat proiecte ce pot deveni exemple de "best practices" in toata lumea, nu doar in Europa. Din Romania, o singura companie a fost nominalizata pentru proiectele informatizare pe care le realizeaza in 26 de tari: SIVECO.

Florian CiolacuFoto: SIVECO Romania

La Gala European Business Awards 2013 au participat, alaturi de reprezentantii firmelor care au fost recompensate cu premiul Ruban d'Honneur, ministrul turc al Integrarii Europene, comisarul European pentru Comert, reprezentanti guvernamentali de la Ankara, consilieri ai premierului turc si foarte multi oameni de afaceri europeni.

Un juriu compus din lideri de afaceri, reprezentanti ai mediului academic si jurnalisti a selectat in finala competitiei, pe baza acestor criterii, cele mai performante si reprezentative 10 organizatii din toata Europa.

"Intrarea firmei noastre in topul intocmit de juratii European Business Awards este un motiv de bucurie pentru toata echipa noastra. Este cert ca facem parte din elita companiilor europene si acest lucru se bazeaza pe expertiza dobandita in 21 de ani de proiecte mari, pe excelenta in management si pe o echipa care face lucruri de calitate. Ne pregatim sa demaram noi proiecte in Asia Centrala si Regiunea Caspica, in tari din Comunitatea Statelor Independente (CIS), in tari din nordul Africii, precum si pentru organizatii din structura Comisiei Europene. Peste tot oferim tehnologii inovative, produse de calitate, exportam inteligenta romaneasca", a declarat dupa finalul ceremoniei Florian Ciolacu, Vicepresedinte Vanzari Internationale, SIVECO Romania.

Din 15.000 de companii inscrise in editia 2013 a competitiei au fost selectate 100 care au fost distinse cu titlul Ruban d'Honneur, datorita realizarilor exceptionale obtinute in afaceri, dinamicii evolutiei lor si aplicarii standardelor etice si de calitate. In marea finala de la Istanbul au intrat doar 10 companii.

SIVECO Romania a obtinut in acest an cel de-al treilea premiu Ruban dHonneur, oferit de European Business Awards, dupa ce a primit si titlul de Campion National - singura firma romaneasca castigatoare la categoria "Firme cu cifra de afaceri intre 25 si 150 milioane euro".

Prezentarea companiei SIVECO realizata pentru editia 2013 a competitiei European Business Awards o puteti gasi aici: http://www.businessawardseurope.com/entries/detail/romania/4920