Platforma AeL de instruire, in sistem Software as a Service (SaaS), instruieste angajatii rapid, eficient si ieftin. Succesul unei companii depinde in mare masura de gradul de inovare, de adaptarea la cerintele actuale ale pietei, dar mai ales de profesionalismul angajatilor. Tocmai pentru ca pregatirea angajatilor are impact direct asupra performantelor unei companii, tot mai multi manageri si directori HR sunt preocupati de instruirea continua a acestora, cu ajutorul unor solutii informatice de tip eLearning.

"Bazata pe cele mai noi principii educationale si tehnologii, platforma de instruire de tip eLearning AeL, dezvoltata de SIVECO este un veritabil ¬instructor¬ digital, ce asigura perfectionarea, evaluarea si gestionarea instruirii angajatilor, intr-un mediu sigur. Pentru angajati, platforma AeL inseamna a invata mai mult, intr-un timp mai scurt. Pentru companie, AeL inseamna reducerea costurilor, dat fiind ca angajatii pot invata oricand, de oriunde, accesarea cursurilor facandu-se foarte simplu, online", Viorel Jigman, manager departament AeL, SIVECO Romania.

Iata care sunt criteriile de baza dupa care o companie isi poate alege solutia potrivita de instruire online pentru angajatii sai:

1. Managerii si cei care coordoneaza instruirea angajatilor sa se orienteze spre utilizarea unor solutii care sa asigure un transfer rapid de cunostinte, la costuri mai mici fata de instruirea traditionala. Platforma online AeL ofera instruirea angajatilor intr-un timp scurt, cu reducerea semnificativa a costurilor fata de instruirea traditionala. Companiile pot opta pentru folosirea platformei AeL si in sistem SaaS (Software as a Service), inlaturandu-se astfel complet costurile asociate cu achizitionarea de echipamente hardware si licente, plata facandu-se pentru utilizarea efectiva a sistemului.

2. Platforma trebuie sa permita instruirea oricand, pentru oricine are permisiunea de a accesa sistemul, de oriunde in lume. Folosind AeL, fiecare angajat isi poate planifica instruirea in functie de prioritatile sale, alocandu-si timp zilnic pentru studiu. Platforma educationala AeL poate fi folosita ca parte a unei strategii de instruire de tip "blended learning". Aceasta presupune ca angajatii pot parcurge in cadrul sistemului o serie de cursuri, urmand apoi sa isi definitiveze cunostintele prin sesiuni de instruire traditionala, workshop-uri aplicate sau testare practica. Strategia acesta se dovedeste una castigatoare deoarece are in vedere si interactiunea umana, pe care platforma AeL nu isi propune sa o elimine.

3. Platforma AeL permite crearea de cursuri complexe, datorita editorului de cursuri pe care il ofera. Materialele de instruire interactive pot ingloba resurse de tip text, poze, video, audio, animatii Flash, clipuri YouTube, Vimeo, Ted sau prezentari slide-show. Cursurile create pot rula pe orice tip de dispozitiv, indiferent de sistemul de operare: laptop, tableta sau smartphone.

4. Platforma AeL se integreaza nativ cu sistemele de baza folosite in majoritatea organizatiilor, cum ar fi managementul utilizatorilor sau email.

5. Managerii trebuie sa acorde o atentie speciala serviciilor pe care le pune la dispozitie furnizorul platformei. Fie ca este vorba de consultanta initiala, prin care se determina nevoile companiei si functionalitatile dorite, fie ca este vorba de faza implementare, instruirea utilizatorilor sau suport tehnic, toate au pondere importanta in determinarea gradului de folosire ulterioara a platformei.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente. SIVECO Romania este specializata in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare pentru educatie, sanatate, agricultura, institutii vamale, organizatii europene, firme private, institutii publice. De-a lungul celor peste 23 de ani de existenta, compania a fost recompensata cu peste 200 de premii interne si internationale.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.linkedin.com/company/siveco-romania.