Acum ca majoritatea producatorilor de dispozitive mobile si-au prezentat dispozitivele de top pentru anul 2016, toate privirile sunt intoarse catre Apple, care ar trebui sa debuteze in aceasta toamna un nou design pentru linia sa de smartphone-uri iPhone, potrivit Go4it, citat de Mediafax.

Apple iPhone 6SFoto: Apple

Dupa mai multe fotografii spion si multe scurgeri de informatii care vorbesc despre hardware-ul telefonului, ne-am astepta sa cunoastem mai tot despre noul smartphone Apple. Noile imagini dezvaluie insa noi informatii.

O noua serie de fotografii spion descriu noul iPhone 7 ca un smartphone foarte similar cu modelele precedente, iPhone 6 si 6S. Acestea confirma din nou informatiile primite in trecut, care sugereaza ca dungile orizontale de pe spatele dispozitivului pentru antene vor fi eliminate, pastrand totusi liniile curbate de sus si de jos.

Modelul prezentat in imagini este de culoare aurie si prezinta camera foto cu un design similar cu cel al variantelor din prezent, cu obiectivul iesit in relief, insa cu un nou element intre aceasta si blitz. Pe langa orificiul pentru microfon, apare un nou punct negru, care ar putea fi un fascicul laser pentru asistarea sistemului de focalizare la distanta mica, scrie Go4it.

Este posibil insa ca modelul iPhone 7 Plus/Pro sa vina totusi cu un sistem foto cu doua camere, conform zvonurilor din trecut, insa diferente majore de design intre modelul standard al telefonului si cele din ultimii doi ani nu par sa existe. Toate aceste afirmatii sunt valabile desigur daca zvonurile sunt intr-adevar bazate pe informatii reale.

Cert este ca vor exista destule "leak"-uri de acest gen in lunile care urmeaza, cum se intampla in fiecare an inainte de lansarea unei noi generatii de iPhone.