Analisti de business si jurnalisti internationali s-au adunat pentru a evalua cele mai bune afaceri din lume. Romania a fost pe lista tarilor premiate, prin SIVECO, cea mai cunoscuta casa romaneasca de software. Compania a fost premiata pentru proiectele sale cu impact social major, avand beneficiari in 19 tari de pe glob.

Best in Biz Awards 2012 EMEA GoldFoto: Siveco

"Suntem onorati sa primim Medalia de Aur din partea unui juriu format din prestigiosi analisti de business si reprezentanti ai presei americane de specialitate, foarte avizati si selectivi. Suntem mandri ca, din cele peste 40 de companii internationale care au aplicat in actuala editie a competitiei, juriul a apreciat in mod special proiectele si rezultatele companiei noastre", a declarat Irina Socol, Presedinte si Director General SIVECO Romania.

SIVECO Romania dezvolta si implementeaza proiecte de informatizare de anvergura in domenii precum educatie, sanatate, agricultura, administratie, vami, pentru organizatii din sistemul public si din cel privat.

De-a lungul celor 20 de ani de activitate, compania a fost recompensata cu peste 150 de premii si distinctii internationale, care probeaza inovativitatea, calitatea produselor si serviciilor sale precum si implicarea in proiecte IT de amploare, cu impact economic si social major.

"Best in Biz Awards 2012 EMEA" este o competitie internationala independenta, de mare anvergura, al carei juriu este format din membri media si analisti specializati pe domenii de business. La editia din acest an a competitiei au fost inscrise peste 40 de companii private sau publice din peste 20 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Castigatorii competitiei "Best in Biz Awards 2012 EMEA" au fost selectati pe baza scorului acordat de un juriu format din specialisti media ai unor publicatii de top din Statele Unite, precum si din Emiratele Arabe Unite, Germania, Elvetia, Olanda, Marea Britanie, Franta, Brazilia, Irlanda, Israel, Slovacia si Africa de Sud.