Oferta Facebook in ceea ce priveste emoticoanele a devenit mai diversa, insa schimbarile ar putea lasa cateva persoane dezamagite, potrivit CNN.

Emoticoane FacebookFoto: youtube.com

Reteaua de socializare a realizat in lunile recente o suita diversa de emoticoane cu membri ai familiei al caror ten variaza din punct de vedere al culorii, de la o nuanta deschisa la una inchisa. Totusi actualizarea nu ofera o optiune pentru familiile cu medii mixte- toti membrii familiei de emoticoane au aceeasi nuanta a pielii.

Cele 125 de emoticoane noi expun prima data familiile de culoare care au devenit reprezentative printr-un emoticon pe Facebook, potrivit unei postari de pe site-ul emoticoanelor, Emojipedia.

Facebook a mentionat pentru CNN ca aceste emoticoane au aparut si live pe desktop-ul retelei sociale inca din aprilie, si au castigat atentia internautilor datorita postarii de pe Emojipedia.

Inainte, Facebook a oferit doar emoticoane de culoare galbena, lucru care reprezinta o setare standard utilizata si de Apple.

Actualizarea este valabila doar pe desktop si nu se stie cand va fi disponibila si pe mobil. Facebook a refuzat sa comenteze mai mult, iar, pe de alta parte, Apple a anuntat luna trecuta o noua colectie de emoticoane care va fi lansata in cursul acestui an.