​Un club de streaptease din Las Vegas a anuntat, cu ocazia inceperii targului de tehnologie CES, ca va tine spectacole in care dansurile la bara vor fi efectuate de roboti, scrie AFP. Robotii au fost construiti de un artist britanic numit Giles Walker din deseuri, cum ar fi resturi de manechine din magazine de moda sau bucati din piese auto. Acesti roboti nu pot fi confundati cu oamenii, mai ales ca pe post de cap au vechi camere de supraveghere.

Robot care danseaza la baraFoto: Captura YouTube

Clubul functioneaza de 18 ani, iar patronul a vrut sa aduca ceva care sa atraga atentia. Artistul Giles Walker spune ca, pornind de la deseuri si-a propus sa construiasca ceva sexi si asa au luat nastere acesti roboti construiti din plastic si otel, roboti care insa nu pot fi confundati cu adevaratele dansatoare.

AFP a vorbit cu cativa clienti ai clubului, iar reactiile lor difera, de la unele de aprobare, pana la altele de dezgust.

O dansatoare spune ca nu se simte deloc amenintata de aparitia acestor roboti fiindca, desi multi oameni au fetisuri, barbatii vor prefera femeile reale.

La fel crede si alta dansatoare care spune ca cei care viziteaza acest club vor dori sa asiste la dansurile femeilor reale, chiar daca robotii pot dansa toata noaptea, nu obosesc, nu mananca si deci nici nu se ingrasa.

Aici puteti vedea un scurt clip postat de club. Comentariile sunt cat se poate de variate.