Anul 2016 este reprezentat de o revolutie a tehnologiei. De la drona pentru un pasager, la Segway-ul care face inregistrari video si ecranul de smartphone pe care il indoi ca pe o hartie, toate se anunta un next level al tehnologiei.

Display-ul LG care este felxibil ca un ziar

LG a prezentat un ecran OLED de 18 inchi, subtire ca hartia si care poate fi mototolit ca un ziar. Are o rezolutie de 1200 x 810 ppi si ar putea sa ofere cititorilor o senzatie autentica a ziarului traditional.

Skateboardul controlat prin smartphone

Hoverboard este deja demodat. Acest skateboard se poate controla prin smartphone, are 26.5 inchi si poate prinde in jur de 25 km/h.

Masina care ofera un smartphone incorporat in volan

Chinezii de la Faraday Future au creat masina concept, total electrica, numita FFZero1. Aceasta ofera 1.000 de cai putere si un smartphone incorporat in volan si un computer de bord conectat la internet.

EHang 184 - Drona cu design de elicopter pentru un pasager

Masinile care se conduc singure sunt de domeniul trecutului. Drona EHang 184 are un design de elicopter, este conceputa cu un singur loc si are o autonomie de 16 km.

Ninebot Segway - Robotul care face inregistrari video

Intel a lansat un robotel care se anunta a fi rivalul jurnalistilor. Ninebot Segway, un robotel care functioneaza la fel de usor ca un Segway, dar putin mai mare, este capabil sa execute ordine si sa inregistreze clipuri video, in timp ce te plimbi pe el.

Zgarda care urmareste activitatea cainelui

Compania britanica "PitPat" a creat o zgarda cu ajutorul careia poti urmari activitatea animalului tau de companie si iti transmite informatiile pe smartphone.