Poate va ganditi cum sa puneti mana pe noul iPhone 7 Jet Black, dar Apple lucreaza deja la noua generatie de telefoane, iar acestea se asteapta sa apara cu o reproiectare majora. Smartphone-ul este deja botezat iPhone 8, spune un angajat Apple, citat de BGR.com.

HotNews.roFoto: Hotnews

Angajatul, care a dorit sa ramana anonim, i-a spus unui reporter de la revista Business Insider unele detalii despre ce va dezvolta Apple. Acesta a spus ca angajatii din Israel lucreaza la noua linie a produselor Apple, inclusiv la iPhone 8.

"Angajatul a folosit termenul iPhone 8 degajat in conversatia noastra", scrie Business Insider. Asta este o surpriza, deoarece urmatoarea generatie de telefoane Apple ar trebui sa se numeasca 7s.

Angajatul a mai spus ca iPhone 8 va fi "diferit" de variantele 6 si 7, ceea ce explica de ce Apple a decis sa sara peste varianta 7s. O alta explicatie pentru care Apple a renuntat la iPhone 7s este explicat de faptul ca gigantul sarbatoreste cea de-a 10-a aniversare a iPhone-ului, iar urmatorul produs ar putea transimte un mesaj gresit daca ar contine litera "S"- adica iPhone 7s este un mic upgrade al iPhone 7.

Persoana din interiorul companiei a mai spus ca urmatorul telefon va avea o camera mai buna decat iPhone 6 si 7, lucru foarte asteptat de la Apple.

Business Insider a constatat ca biroul Apple din Herzliya are 800 de angajati, birou care a aparut dupa ce compania a cumparat designeri pentru memoriile flash Anobit, in 2012 si senzori de dezvoltare 3D PrimeSeen, in 2013. Apple, de asemenea, a achizitionat compania de aparate foto Linx, iar tehnologia acesteia pare sa fie folosita la iPhone 7 Plus.

Biroul de la Herzliya- Israel- este al doilea cel mai mare birou de cercetare si dezvoltare al Apple, potrivit afirmatiilor lui Tim Cook, directorul Apple.